Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Παραμύθια 2012

 paramythia2012b

Γράφετε παραμύθια; Λάβετε μέρος με το έργο σας στη Συλλογή Παραμυθιών 2012 που θα εκδθοθεί από τις εκδόσεις μας. Θα είναι ένας πολυτελής και πολύ όμορφος τόμος, με πολλά, πολλά παραμύθια και γεμάτος εικόνες. Το βιβλίο που θα αγαπήσουν τα παιδιά φέτος τα Χριστούγεννα.

 

Συμμετοχές

Στη συλλογή μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι συγγραφείς ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής.

Ο ελάχιστος αριθμός σελίδων που θα αναλογεί σε κάθε συγγραφέα είναι 8 και ο μέγιστος 32.

Όλα τα παραμύθια θα αναγνωσθούν ώστε να εξασφαλισθεί η καλή ποιότητα της Συλλογής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του βιβλίου

Διάσταση:  24 Χ 22

Σελίδες:  240

Εκτύπωση: Έγχρωμη & όλα τα παραμύθια θα είναι εικογραφημένα

 

Εξώφυλλο: Σκληρό, με ματ πλαστικοποιημένη επένδυση. (Η κατασκευή του εξωφύλλου μπορεί να αλλάξει όσο αφορά την επένδυση, ωστόσο οπωσδήποτε θα είναι σκληρό).  Για το εξώφυλλο θα δημιουργηθούν πέντε μακέτες οι οποίες θα σταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες και θα επιλεγεί το δημοφιλέστερο σχέδιο.

Χαρτί εσωτερικών σελίδων:  velvet 135 gr.

Αριθμός αντιτύπων: 2000 τεμάχια

 

Τίτλος της συλλογής

Ο τίτλος της συλλογής θα αποφασισθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του τόμου. Όσοι συμμετέχοντες έχουν κάποια πρόταση για τον τίτλο θα μπορούν να την προτείνουν και να επιλεγεί ο δημοφιλέστερος.

Διαδικασία

Τα έργα όλα θα παραληφθούν μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Πριν στείλετε ο,τιδήποτε στον Οσελότο φροντίστε να το έχετε κατοχυρώσει τουλάχιστον με τη μέθοδο του ταχυδρομείου.

Αφού κάνετε την κατοχύρωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Δημιουργήστε ένα mail προς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Στο θέμα γράψτε  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 2012 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  • Επισυνάψτε το αρχείο σας. (θα πρέπει όλη την ύλη που θα μας στείλετε να την έχετε σώσει σε ένα αρχείο word, το οποίο θα ονομάσετε με το όνομά σας με λατινικούς χαρακτήρες, π.χ. dimitriadis.doc)
  • Θα πρέπει απαραιτήτως στο mail σας να περιλάβετε και τα ακόλουθα στοιχεία σας:

− Πλήρες όνομα και ψευδώνυμο (αν θέλετε στη συλλογή να χρησιμοποιηθεί κάποιο ψευδώνυμο)

− Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό)

− Επίσης θα πρέπει να αναφέρετε αν θέλετε να συμμετέχετε με 8, 16, 24 ή 32 σελίδες.

Χρονοδιάγραμμα

Παραλαβή ύλης:  17 Ιουλίου έως 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση για αποδοχή των έργων και ολοκλήρωση των συμβάσεων με τους συμμετέχοντες: έως 15 Σεπτεμβρίου

Ολοκλήρωση και εκτύπωση του έργου: 15 Νοεμβρίου 2012

 

Κόστος

  • Για κάθε συγγραφέα μπορεί να αναλογούν 8, 16, 24 ή 32 σελίδες.
  • Το κόστος της κάθε σελίδας για τη συμμετοχή του στον τόμο είναι 50 ευρώ στην τιμή περιλαμβάνεται και η εικονογράφηση (μία εικόνα ανά δύο σελίδες).
  • Ο συγγραφέας θα παραλάβει για κάθε οκτασέλιδη συμμετοχή 35 αντίτυπα του βιβλίου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. (Δηλαδή αν η συμμετοχή σας με το έργο σας είναι σε οκτώ σελίδες του βιβλίου, θα πάρετε 35 βιβλία, αν είναι 16 σελίδες θα πάρετε 70 βιβλία κ.ο.κ.)
  • Τα αντίτυπα που θα απομείνουν θα διατεθούν σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκής, Λάρισας και άλλων μεγάλων πόλεων.
  •  Κάθε συγγραφέας θα λάβει με mail ενημέρωση για το ότι εγκρίθηκε η συμμετοχή του έργου του και στο ίδιο mail θα του ζητηθούν περισσότερα προσωπικά στοιχεία ώστε να συνταχθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα υπογραφεί από τον ίδιο και την εκδότρια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή συνεργασία.
  • Όταν ολοκληρωθεί το έργο  ο συγγραφέας θα παραλάβει τα βιβλία που του αναλογούν με τιμολόγιο πώλησης από τον εκδοτικό οίκο.

 

Άλλα

Για την κυκλοφορία του έργου θα ενημερωθούν από τις εκδόσεις μας: ΜΜΕ, Λέσχες Αναγνωστών, Βιβλιοπωλεία σε όλη την επικράτεια και βέβαια θα διαφημιστεί δεόντως στο site του Οσελότου, facebook, twitter κ.λπ.

Πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων θα οργανωθεί παρουσίαση του έργου, στην οποία θα μπορούν φυσικά να συμμετέχουν οι ποιητές, που θα πρέπει ωστόσο να ενημερώσουν έγκαιρα τον εκδοτικό για την πρόθεσή τους αυτή.

Online 167 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456