Αναζήτηση βιβλίων

Χριστοδούλου Θεοφανή

Η Θεοφανή Χριστοδούλου γεννήθηκε στον Πειραιά. Εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών και σε Τράπεζα. Ο αληθινός προορισμός της όμως ήταν άλλος. ΄Ετσι, στράφηκε προς το πνευματικό μονοπάτι που αποκαλύφθηκε «τυχαία» μπροστά της. Γνώρισε τη φιλοσοφία του ΤΑΟ και κατόπιν τις εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες ΡΕΙΚΙ και την ανθοθεραπεία Μπαχ, τις οποίες εφήρμοσε στο θεραπευτικό της έργο. Παράλληλα, σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία. Αναζητώντας κάποιον καινούριο, εύκολο και προσιτό σε όλους τρόπο θεραπείας και διαισθανόμενη ότι όντως αυτός υπάρχει, οδηγήθηκε στην ανακάλυψη του τρόπου παρασκευής ιαμάτων προερχόμενα από τις δονητικές ενέργειες-ουσίες των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, των αστερισμών του ζωδιακού και άλλων αστερισμών και αστέρων, αλλά και γαλαξιών, όπως επίσης και από τις δονητικές ενέργειες-ουσίες των αρχετύπων των Ελλήνων θεών και θεαινών αλλά και όλων των πηγών πνευματικής ενέργειας-ουσίας υλικής και άυλης μορφής.
Ο τρόπος αυτός είναι πράγματι πολύ απλός και δίνει τη δυνατότητα στον κάθε ένα να τα παρασκευάσει. Με αυτά τα ιάματα μπορεί ο κάθε άνθρωπος να βοηθηθεί πολύ γιατί στοχεύουν στη θεραπεία του μέσα από την εναρμόνιση ψυχής, νου και σώματος, και τελικά στην επίτευξη της αυτοπραγμάτωσής του. Η επαφή με αυτές τις ενέργειες υψηλοτέρων δονήσεων, της Συμπαντικής Ψυχής, ώθησαν την ίδια να εκπληρώσει το σχέδιο της ψυχής της, το «πεπρωμένο» της, να γράψει αυτό το βιβλίο προσφέροντας σε όσους το διαβάσουν, τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, την ενότητά τους με το Σύμπαν και τη Θεϊκή τους υπόσταση.

facebook1emailblogger1

Online 563 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456