Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Σανταμούρη Εύη

santamouri

Η Εύη Σανταμούρη γεννήθηκε τη δεκαετία του ’80 στο Μαρούσι Αττικής. Ζει στην Αθήνα απ’ όπου και κατάγεται, αν και από την πλευρά του πατέρα της έχει ρίζες στη Μικρά Ασία. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στον τομέα της Φιλοσοφικής, της Κλασικής Φιλολογίας, της Εγκληματολογίας και της Κοινωνιολογίας της θρησκείας. Είναι κάτοχος Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα και έχει γνώσεις Γερμανικής και Ιταλικής. Είναι λάτρης της γυμναστικής και των ταξιδιών. Είναι εκπαιδευτικός. Από το 2000 ασχολείται με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

facebook1emailblogger1

Online 209 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456