Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Αργυρού Προκοπίου Ιωάννα

argyrouΗ Ιωάννα Αργυρού γεννήθηκε στην Λακατάμεια της Κύπρου. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Nottingham και στο Boston University. Εργάζεται ως δασκάλα. Ασχολήθηκε με τη συγγραφή από τα νεανικά της χρόνια και έχουν δημοσιευθεί πολλά άρθρα της στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.Έχει διακριθεί για τα έργα της: «Η ζωή περιμένει» από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού-Νεανικού Βιβλίου το 2002 και «Δρόμοι και Λεωφόροι» από τον ίδιο Σύνδεσμο το 2005. Έχουν εκδοθεί δύο βιβλία της: «Πίσω από τον καθρέφτη» από τις εκδόσεις (Πάργα, 2005) και «Ένας κερασολουκουμάς όλο γλύκα και μαγεία» (Πάργα, 2008). Το «Αυγουστιάτικα φεγγάρια» είναι η τελευταία συγγραφική της δουλειά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 187 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456