Αναζήτηση βιβλίων

Μηνά Κατερίνα (talsidaki)

 

 

minaΓεννήθηκε στις Σέρρες κάποιον Ιούνη που τ’ αστέρια είχαν χορό. Από μικρή της άρεσε να τα χαζεύει και να ταξιδεύει με την φαντασία της μαζί τους γράφοντας σε κάθε στιγμή χαράς ή λύπης από τα έξι της χρόνια. Στα δεκαοκτώ της βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές και εκεί γεννήθηκε η αγάπη της για την θάλασσα. Αστέρια και θάλασσα είναι η αρχή κάθε ταξιδιού.
Τώρα πια στην Αθήνα, αγαπώντας τα παιδιά και τους τρυφερούς τους φόβους, έριξε τα σημαδάκια, τις λέξεις, στο χαρτί και γεννήθηκε το πρώτο της βιβλίο "Το αστεράκι που φοβόταν το σκοτάδι".

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 501 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456