Αναζήτηση βιβλίων

Νοστράκη Τατιάνα

nostrakiΗ Τατιάνα Νοστράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965.  Από το 1972 είναι μόνιμη κάτοικος Χολαργού. Έχοντας πάντα καλλιτεχνικές ευαισθησίες και αναζητήσεις, με έντονη την ανάγκη δημιουργίας, έχει διεκπεραιώσει πάρα πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και  κατασκευές με κύριους αποδέκτες τα παιδιά.  Άρθρο της έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό «Το παιδί μου και εγώ» (Ιούνιος 2001 ). Άτομο των εμπειριών, πολυπράγμων, που ξεδιπλώνει τα ταλέντα της στην πορεία της ζωής της εκπλήσσοντας τους ανθρώπους γύρω της. To "33" είναι το πρώτο  έργο της που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οσελότος τον Ιούνιο του 2012.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 137 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456