Αναζήτηση βιβλίων

Στράτου Σοφία

 

stratou

Η Σοφία Στράτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο πολυτεχνείο της Λωζάνης, στην Ελβετία. Έζησε αρκετά χρόνια εκτός Ελλάδας –σε χώρες της Αφρικής και της Ευρώπης– και από το 1994 ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως αρχιτέκτων. Έχει δύο παιδιά.
Ύστερα από μακρόχρονη ενασχόληση με τις κοινωνικές επιστήμες, είχε την ευκαιρία να μαθητεύσει δίπλα στον Ελβετό δάσκαλο και μυστικιστή Manuel Schoch παρακολουθώντας συστηματικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας και αυτογνωσίας. Την τελευταία πενταετία έχουν δημιουργήσει με τον σύντροφό της τη δική τους ομάδα διαλογισμού. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 155 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456