Αναζήτηση βιβλίων

Νεοκλέους Μάριος

 

 

neokleousΜάριος Νεοκλέους κατάγεται από την Πάφο. Είναι Δασολόγος, πτυχιούχος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολύ νωρίς, από μαθητής, συνεργάστηκε με αρκετά περιοδικά κι εφημερίδες στην Κύπρο και αργότερα στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας διηγήματα, ποιήματα και διάφορα άρθρα. Συνεργάστηκε με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο για την παρουσίαση θεμάτων γύρω από το περιβάλλον, ενώ έγραψε αρκετά ενημερωτικά σποτ, κείμενα κι έρευνες για σενάρια ταινιών ντοκιμαντέρ. Συνεχίζει να συνεργάζεται με εφημερίδες και περιοδικά και είναι διαχειριστής ιστοχώρων, δημοσιεύοντας κείμενα πνευματικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου. Υπήρξε πρόεδρος επιτροπής ανθολόγησης - επιμέλειας της έκδοσης «Ανθολογία του Δάσους - Κύπριοι Ποιητές», Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Λευκωσία, 1998. Βιβλία δικά του είναι: «Στη σκιά του Θεού» (Η βιογραφία του πατέρα μου) βιογραφικά και αυτοβιογραφικά στοιχεία, εκδ. Οσελότος, Αθή­να, 2012. «Διαδρομές στη δασόεσσα γη» (Η νήσος του βυθού, της Αφροδίτης και των δασών), εκδ. Οσελότος, Αθήνα, 2013.

Online 592 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456