Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Ζαχαροπούλου Έλλη

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε πιάνο ανώτερα θεωρητικά και μονωδία στο Κρατικό  Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Φεύγει για μεταπτυχιακά στο Παρίσι. Εκεί αποκτά το δίπλωμα σύνθεσης μουσικής για κινηματογράφο από την École Normale de Musique de Paris. Παραμένει στο Παρίσι για 14 χρόνια διδάσκοντας πιάνο και θεωρητικά.

Παράλληλα σκιτσογραφεί, έχει στο ενεργητικό της πέντε ατομικές εκθέσεις (η τελευταία στο Τόκιο το 2010) και αναλαμβάνει την επιμέλεια πολλών   εντύπων, αφισών, προγραμμάτων, καρτών κ.ά.

Έχει παρουσιάσει σε σεμινάρια την προσωπική της εκπαιδευτική μέθοδο  «μαθαίνω νότες διαβάζοντας σκίτσα» για μουσικούς σε νεαρές ηλικίες.

Έχει στο ενεργητικό της πολλά ρεσιτάλ πιάνου, καθώς και παρουσιάσεις  του μουσικού-συνθετικού της έργου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εδώ και λίγα χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη διδάσκοντας πιάνο και θεωρητικά στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο Ωδείο Τούμπας Κ. Ματσίγκου.

Online 531 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456