Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Αργύρης Παναγιώτης

argyris

Ο Παναγιώτης Αργύρης γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1990. Μεγάλωσε στον Θεσσαλικό κάμπο, άρα και μακριά από το μπλε της θάλασσας που ήταν και το παιδικό του παράπονο. Στο Γυμνάσιο ερωτεύεται σφόδρα τη Θεσσαλονίκη και την Αγγλική γλώσσα και τους αφοσιώνεται ως φοιτητής στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών και ταξιδεύει σε Ισπανία και Αγγλία εξασκώντας το επάγγελμα και στην Ευρώπη ικανοποιώντας την περιέργεια για νέους ορίζοντες. Επιστρέφει στην Ελλάδα ως νοσταλγός και ως μεταπτυχιακός φοιτητής με θέμα «Ο Ρόλος της Θρησκείας στην Ειρήνη και στις Συγκρούσεις» στο Τμήμα Θεολογίας στην Ουψάλα της Σουηδίας. Συνεχίζει να διδάσκει φιλοδοξώντας τα Αγγλικά να μην είναι μόνο ο στόχος, αλλά και το μέσο ανάπτυξης κριτικής σκέψης και φύτευσης των σπόρων του μέλλοντος.

facebook1emailblogger1

Online 462 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456