Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Πετρής Λευτέρης

petris

Ο Λευτέρης Πετρής γεννήθηκε στην Κω το 1969. Σε ηλικία είκοσι δύο ετών μετακόμισε στην Αθήνα και παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο. Παράλληλα άρχισε να μαθαίνει κιθάρα και να γράφει μουσική και στίχους για τραγούδια. Πέρασε από διάφορα επαγγέλματα, και το 2005 απέκτησε το δικό του καφέ στο κέντρο της Αθήνας που με την πάροδο του χρόνου εξελίχτηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά ταχυφαγεία της πόλης. Η ανάγκη του για έκφραση, που δεν σταμάτησε ποτέ, τον οδήγησε στην ενασχόλησή του και με τον πεζό λόγο. Το 2016 ολοκληρώνει τη συγγραφή του πρώτου του μυθιστορήματος «Η Πίσω Αυλή», βασισμένο σε μια ιδέα που γεννήθηκε το 2004.

facebook1emailblogger1

Online 662 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456