Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Λεβέντης Νικόλαος

leventis

O Νικόλαος Λεβέντης γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις «Επιστήμες της Αγωγής: Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας» από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στο πλαίσιο των σπουδών του εργάστηκε στο Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Birmingham, έλαβε υποτροφίες, δημοσίευσε άρθρα σε επιστημονικό θεολογικό Τύπο και συμμετείχε ως ομιλητής σε ποικίλα συνέδρια παιδαγωγικών θεμάτων.
Εκτός των πανεπιστημιακών του σπουδών, είναι πτυχιούχος Αρμονίας της Μουσικής Σχολής Εκμετζόγλου και κάτοχος επιμορφωτικών εξειδικεύσεων στο μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα Carl Orff, στο θεατρικό παιχνίδι, στον ελληνικό μουσικό πολιτισμό και στην εξ αποστάσεως εκπαιδευτική τεχνολογία. Ολοκλήρωσε το εργαστήριο σύνθεσης του Εθνικού Θεάτρου, επιμορφώθηκε σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Ινστιτούτο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης των ΗΕ και έλαβε μέρος σε σεμινάρια τελειοποίησης τεχνικής στο λυρικό τραγούδι. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

facebook1emailblogger1

Online 561 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456