Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Δήμας Μιχάλης

Ο Μιχάλης Δήμας γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Νομικά και δημοσιογραφία, συνεργάστηκε με περιοδικά ως αρθρογράφος-δοκιμιογράφος, συμμετείχε για τρία χρόνια στις «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη (stand up comedy) με δικά του κείμενα. Έχει γράψει θεατρικά έργα, κυρίως κωμωδία κι επιθεώρηση, από τα οποία έχουν ανεβεί το «Ρε αλήτη show» και το «Τα κακά κορίτσια πάνε στον παράδεισο;». Έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή σεναρίου, τη ζωγραφική, το στίχο, την παραγωγή ραδιοφωνικής εκπομπής.
Συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ως εθελοντής-ερμηνευτής. Είναι μέλος στο Νέο Φωνητικό Σύνολο Ηλιούπολης. Επαγγελματικά, εργάστηκε πολλά χρόνια σε τράπεζα και τώρα εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία. Ο «γλωσσοκόπανος» είναι η πρώτη του απόπειρα έκδοσης και ελπίζει να μην είναι ...απονενοημένη!

Online 728 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456