Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Ηλία Ναταλία


natalia iliaΗ Ναταλία Ηλία γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Κοινωνιολογίας, ενώ το 2009 ολοκλήρωσε επιτυχώς τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εγκληματολογία στο αντίστοιχο τμήμα της Παντείου. Η διπλωματική της εργασία έφερε τον τίτλο “Ο εγκληματοπροληπτικός ρόλος της μουσικής”  κι αφορούσε στο τρίπτυχο: νέοι-μουσική-παραβατικότητα. Έχει εργασθεί σε μη κυβερνητικούς φορείς και παράλληλα αποτελεί μέλος διαφόρων ερευνητικών ομάδων που απασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ναρκωτικά, η πορνεία, τα κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα κ.λπ. Το βιβλίο "Άνθρωποι της διπλανής πόρτας" αποτελεί την πρώτη συγγραφική της προσπάθεια, αλλά και το αποτέλεσμα της θέλησης μιας δυναμικής παρουσίας νέων επιστημόνων στο χώρο της συγγραφής και της έκδοσης.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 686 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456