Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Κωνσταντινίδης Βασίλης

konstantinidis basO Βασίλης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Κοζάνη πριν από τριάντα χρόνια στο ζώδιο του Καρκίνου. Tο 2000 εγκαταστάθηκε και ζει στο κέντρο της Αθήνας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και εργάζεται ως ιατρός σε ιδιωτική κλινική. Στόχος του είναι η απόκτηση της Ψυχιατρικής Ειδικότητας. Το µυθιστόρηµα «Η πτώση παίζει µόνο ντραµς» είναι η πρώτη ολοκληρωµένη συγγραφική του απόπειρα. Παράλληλα, ασχολείται µε τη συγγραφή µιας ποιητικής συλλογής. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 588 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456