Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Κώνστας Νίκος

 

 

konstas

Ο Νικόλαος Νικ. Κώνστας γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1987 στην Αθήνα, κατάγεται απ’ την Αλμυρή Κορινθίας, αλλά διαμένει μόνιμα στο Σοφικό Κορινθίας. Ολοκλήρωσε στο Σοφικό το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο και απ’ το 2002 έως το 2005 μαθήτευσε στο «Αριστοτέλειο» Λύκειο της Κορίνθου. Το 2005 εισήλθε, ως φοιτητής, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2006 εξέδωσε, ύστερα από 4ετή έρευνα, το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Τα Χριστιανικά Μνημεία του Δήμου Σολυγείας», που αναφέρεται στην ιστορία των περίλαμπρων μνημείων της Ορθοδοξίας, που κοσμούν και ευλογούν εδώ και αιώνες τα χώματα της Σολυγείας. Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει πλήθος άρθρων, σχετικών με ζητήματα που σχετίζονται, τόσο με την ευρύτερη περιοχή της Σολυγείας, όσο και με γενικότερα ζητήματα της Κορινθίας και της χώρας. "Η ιστορία του Δήμου Σολυγείας"  είναι το δεύτερο πόνημά του, στο οποίο συγκέντρωσε και κατέγραψε πλειάδα στοιχείων που σχετίζονται με την ιστορία του Δήμου Σολυγείας και της Κοινότητας Σοφικού.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 573 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456