Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Λιμνιάτη Αικατερίνη

Η Κατερίνα Λιμνιάτη σπούδασε Κοινωνική Εργασία (ΤΕΙ Ηρακλείου). Απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στο αντικείμενο: «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας», από το Παν/μιο Αιγαίου.
Εργάζεται ως Κοινωνικός Λειτουργός σε Εξειδικευμένο Κέντρο Ατόμων με Αναπηρίες στο Ηράκλειο της Κρήτης Συνεργάζεται τα τελευταία 7 χρόνια με το ΤΕΙ Ηρακλείου (Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας) ως εργαστηριακός συνεργάτης με κύριο αντικείμενο θέματα οικογένειας και παιδικής προσωπικότητας. Το βιβλίο της Γονεϊκοί ρόλοι: Νέα δεδομένα εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οσελότος το 2010, Α' έκδοση και 2011 Β' έκδοση.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 582 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456