Αναζήτηση βιβλίων

Οκαλιόβα Σύλβια (Sissi Soko)

okaliovaH Sissi Soko είναι διπολική προσωπικότητα. Με το ένα πόδι στην Ελλάδα, με το άλλο στη Σλοβακία. Με το αριστερό ημισφαίριο γυναίκα, με το δεξί άνδρας. Με σπουδές δημοσιογραφίας και δουλειές ό,τι προκύψει.Λίγο τρελή και λίγο διάνοια...μισή σώμα, μισή νους…Στην Ελλάδα κυκλοφορούν άλλα τέσσερα βιβλία της: Συγνώμη, το πρώτο «Ο καινούργιος άνθρωπος είναι βαθειά ερωτευμένος» εξαντλήθηκε. Το δεύτερο «Περιπέτειες στο φανταστικό κάστρο» (εκδόσεις Ελληνικά γράμματα) είναι για αγόρια και κορίτσια από 10 ετών, για να αγαπήσουν την ανάγνωση διασκεδάζοντας. Το τρίτο «Ζάπινγκ στις ιδέες του μέλλοντος» (εκδόσεις ΚΨΜ) είναι για όλους που θέλουν να κατανοήσουν την σχέση του χάους με τη διαλεκτική, και να δουν φως στο βάθος του τούνελ της κοινωνικής κρίσης. Το τέταρτο «Πρώτη φορά…» (εκδόσεις Σύγχρονοι ορίζοντες) είναι για ερωτευμένα και μη κορίτσια από 14 ετών. Κυκλοφορεί επίσης μία από της μεταφράσεις της «Παραμύθια από τη Σλοβακία» (Εκδόσεις Απόπειρα). Το βιβλίο της με τίτλο "Αγκαλιά με τον Ήλιο -  Πρέπει και Θέλω" εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οσελότος το 2010.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://profiles.google.com/104627438406005812350/buzz

Online 443 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456