Αναζήτηση βιβλίων

Παπαθέου Ρούλα (Σταυρούλα)

 

 

papatheouΗ Ρούλα Παπαθέου είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Σπούδασε οικογενειακή θεραπεία και δραματοθεραπεία στην Αγγλία. Διεξάγει εκπαιδευτικά σεμινάρια στο DEREE με θέματα: «Όρια & οικειότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις», «Λειτουργικός θυμός», «Μοναξιά ή μοναχικότητα;», «Μάσκες & προσωπεία: εικόνα εαυτού». Έγραψε την θεραπευτική συμβολική ιστορία «το αντέχεις;» το 2007. Το 2010 η Αναστασία Λάμπρου έδωσε πνοή στην ιστορία με τις ζωντανές εικόνες της κι έτσι το «το αντέχεις;» πήρε σάρκα και οστά και έγινε το πρώτο της βιβλίο.Πιστεύω πολύ στην δύναμη του συμβολισμού, της δημιουργικότητας και της εικόνας. Είναι τρία στοιχεία που μπορούν να προσθέσουν στην επικοινωνία μας έναν τόνο απλό, άμεσο και ξεκάθαρο. Είναι στοιχεία που προσπαθώ κάθε μέρα ν’ αξιοποιώ για να έρθω πιο κοντά στους ανθρώπους. Η διαδικασία της δημιουργικής προσέγγισης δεν είναι πάντα εύκολη, δεν έχει πάντα επιτυχία, είναι όμως αληθινή και κάποιες φορές το δώρο που δέχομαι είναι ανεκτίμητης αξίας. Ποιο είναι αυτό; Η έμπνευση.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

{youtube}2YEspcU09gA{/youtube}

Online 163 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456