Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Ρόζου Άβα

 

 

rozoy avaH Άβα Ρόζου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φαρμακευτική και ειδικεύτηκε σε θέματα φαρμακευτικής ανάλυσης. Εργάζεται στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, στο τομέα της έρευνας, από το 1994. Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά. Συγχρόνως διοχετεύει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες στη ζωγραφική και στη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Τα πρώτα της βιβλία είναι «Τα φυλλαράκια» και τα «Παραμύθια της Νονάς» που κυκλοφρόησαν το 2010 από τις εκδόσεις Οσελότος.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 584 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456