Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Ρισβάς Χαράλαμπος

 

 

risvasΟ Χαράλαμπος Ρισβάς γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Παιδί φιλολόγων ασχολήθηκε από νωρίς με τον κλασικό λόγο και έδειξε την αγάπη του για τα πεζά και ποιητικά δημιουργήματα. Είναι αριστούχος μαθητής της B’ Λυκείου με ποικίλα ενδιαφέροντα. Ταυτόχρονα είναι σπουδαστής πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Θήρας στη Β΄ Ανωτέρα Τάξη. Ήταν υπότροφος του Ωδείου για το έτος 2008-2009, έχει τιμηθεί δις με το βραβείο του Παραρτήματος «Νίκος Παπαγεωργίου» και το Μάιο του 2012 τιμήθηκε με το τρίτο βραβείο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ) για το ποίημα Αντίλαλος, που συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή που κρατάτε στα χέρια σας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.  Η Κέλευθος Ρήξεων είναι η πρώτη του ποιητική συλλογή, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρώτο του μυθιστόρημα Γνῶσις.

Online 551 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456