Αναζήτηση βιβλίων

Βαϊζίδου Χριστίνα

baizidoujpgH Χριστίνα Βαϊζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης. Φοίτησε στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με κίνητρο και σκοπό εξαρχής την ειδίκευση στην Ψυχιατρική. Εργάζεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε αυτόν τον τομέα στη Γερμανία. Αγαπούσε πάντα τα παραμύθια. Τα χρώματά τους, η φαντασία και η αλήθεια τους υπήρξαν τα κίνητρα της για να γράψει.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 392 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456