Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Τριτσαρώλη Άννα

tritsaroli

Η Άννα Τριτσαρώλη  γεννήθηκε στο μικρό νησάκι του Ιονίου, στον Κάλαμο Λευκάδας και κατοικεί στον Πειραιά. Το 1980 ως μαθήτρια, βραβεύθηκε για το λογοτεχνικό κείμενο «ΒΑ

ΝΑ» με το Α΄ Βραβείο πεζογραφίας στον Πανελλήνιο μαθητικό Διαγωνισμό, που διοργάνωσε το Πνευματικό Kέντρο Πειραιώς «Ο ΦΙΛΩΝ».

Σπούδασε Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ωστόσο δεν χρησιμοποίησε το πτυχίο της για επαγγελματικό σκοπό. Από το 1996 έως σήμερα διατηρεί εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών.

Ανάμεσα στα δημιουργικά της ενδιαφέροντα είναι η διάσωση και η διάδοση της Λαϊκής Παράδοσης και της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς και βέβαια δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων.

Online 567 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456