Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Μακρής Χρήστος

Ο Χρήστος Ν. Μακρής είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, του Παντείου Πανεπιστημίου (πρώην Πάντειος Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Δημοσίας Διοικήσεως) και διετούς σεμιναρίου (τέσσερα εξάμηνα) σε διδακτικά και παιδαγωγικά θέματα, το οποίο λειτούργησε για Έλληνες εκπαιδευτικούς στην πρώην Δυτική Γερμανία, το πρώτο έτος στην Ανωτάτη Παιδαγωγική Σχολή του Esslingen (Padagogische Hochschule Esslingen) και το δεύτερο στην αντίστοιχη του Ludwigsburg, από την οποία έλαβε πτυχίο (Abschlusszeugnis) το 1984. Υπηρέτησε στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση δεκατέσσερα χρόνια και είκοσι ένα στη δευτεροβάθμια ως καθηγητής, γυμνασιάρχης, λυκειάρχης και σχολικός σύμβουλος. Στη δεκαετία του 1970 εξέδωσε και κυκλοφόρησε το βιβλίο "Η χαρά και η ψυχαγωγία του παιδιού". Σήμερα είναι εκτός υπηρεσίας.

Online 688 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456