Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Η παρέα

 

Κάθε πρόταση της 'Παρέας' κινηματογραφικό καρέ που συνεπαίρνει τον αναγνώστη όλο και βαθύτερα σε μια πραγματικότητα, της οποίας η ατμόσφαιρα είναι τοσο μοναδική όσο και η ντοπιολαλιά που την χωράει. 'Η παρέα’ προσφέρεται για εύκολη ανάγνωση, καθώς είναι δομημένη σε μικρά κεφάλαια μερικών σελίδων που θα μπορούσαν να διαβαστουν κι ως αυτοτελή διηγήματα, παράλληλα με την κεντρική γραμμή αφήγησης. Το δικαίωμα στην εκπαίδευση και σε μια ζωή απαλλαγμένη από τον βραχνά του ΄τι θα πουν οι άλλοι΄ μοιάζουν πολυτιμότερα από την στιγμή που κλείνει το οπισθόφυλλο του βιβλίου. Η πένα της συγγραφέως καταφέρνει να δημιουργήσει τρισδιάστατες εικόνες στο μυαλό και προσθέτει τη γιαγιά Βάβω, την Ξένη κι όλους τους άλλους στους φαντασιακούς οικειούς μας. Πρόκειται για ένα εμπνευσμένο ταξίδι στον λόγο και στον χρόνο, που δημιουργεί προσδοκίες για μελλοντικά, μακρύτερα ταξίδια που εύχουμε όλοψυχα στη συγγραφέα να επιχειρήσει.

Συγχαρητήρια!

Ελισάβετ Σεργιάδου

Online 332 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456