Αναζήτηση βιβλίων

Στοχαστικοί Σπινθήρες- Μεταφυσικά Ανάλεκτα

 

metafysika_analekta

Εμμανουήλ Μαραγκάκης

Φιλοσοφία

Σελίδες: 168
Διάσταση: 14 × 21
Έτος έκδοσης: 2011

ISBN 978-960-9499-39-2

 

Τιμή: 14 €

 

Γράψτε μία κριτική

shopping cart ocelotosGR

Το συμπληρωματικώς τιτλοφορούμενο του έργου «Μεταφυσικά Ανάλεκτα» καλύπτεται και με το προτασσόμενο «Στοχαστικοί Σπινθήρες», μια και στοχαστικά παράγωγα πλαισιώνουν και το επιτασσόμενο, όπως και το πρώτο, απότοκα πηγαίων εμπνεύσεων του συγγραφέα και με το πρόσθετο του καινοφανούς και του ρηξικέλευθου. Μην τα αποζητήσετε άρα καταγραμμένα από κανέναν απολύτως άλλον ερευνητή, εκτός από τις περιπτώσεις που προκύπτουν από ερανίσματα από αρχαιοελληνικές πηγές, σε ελεύθερη απόδοσή μου πάντως. Συνεπώς κατισχύει και η ίδια μεθόδευση διαπραγμάτευσης από το συγγραφέα και με τα ίδια κριτήρια μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του το αναγνωστικό κοινό για το διμερή υποστασιακό τίτλο. Απλούστατα εκθέτονται σε δύο πλαίσια δοκιμιακών συλλογών εννοιολογικά διιστάμενα παράγωγα και επόμενο είναι το ενδιαφέρον του αναγνώστη να παραλλάσσει και να διαφοροποιείται από την άποψη της έντασης και της έξαρσης. Πάντως αναμενόμενη είναι και προεξοφλημένη η ικανοποιητική ανταπόκριση αποζημίωσης του αναγνωστικού κοινού, όταν θα διεξέρχεται το όλο έργο.

Online 323 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456