Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  • Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ στο πλαίσιο της υποχρέωσης διαφύλαξης και προστασίας των πληροφοριών των πελατών της, δεσμεύεται να προστατεύει και να χρησιμοποιεί κατά τον αρμόζοντα τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες («προσωπικά δεδομένα») που συλλέγονται είτε διαδικτυακά από τον δικτυακό τόπο www.ocelotos.gr είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο.
  • Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα προκειμένου να παρέχεται ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με αποστολή ενημερωτικού υλικού (επιστολές, newsletter, στο διαδίκτυο κ.λπ,.) και για να διεκπεραιωθούν δεόντως οι εκάστοτε παραγγελίες των πελατών.
  • Η λήψη των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παρέχετε, για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε με e-mail ή αν εγγραφείτε ως πελάτες των προϊόντων και υπηρεσιών των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΟΣΕΛΟΤΟΣ ή/και ως χρήστες www.ocelotos.gr.
  • Σύμφωνα με την παρούσα δήλωση συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).
  • Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων είτε χρησιμοποιώντας την επιλογή unsubscribe που περιλαμβάνεται στο κάτω μέρος όλων των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της εταιρείας καθώς και σε όλα τα Newletters που διανέμονται διαδικτυακά, είτε μέσω άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον εκδοτικό οίκο στο τηλέφωνο: 210 6431108. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την διόρθωση ή τροποποίηση των προσωπικών σας δεδομένων μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
  • Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν  αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  • Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εκτός από παρόχους υπηρεσιών που συνεργάζονται μαζί της με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρίας, την ενημέρωση των χρηστών, τη στατιστική ανάλυση των δεδομένων της εταιρείας και του διαδικτυακού της τόπου www.ocelotos.gr. Για τον σκοπό αυτό τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποθηκευτούν σε cloud ενδεχομένως και στο εξωτερικό όπου έχουν έδρα πάροχοι υπηρεσιών ή συνεργάτες της εταιρείας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ. Ωστόσο η εταιρεία μας απαιτεί από τους συνεργάτες αυτούς την αποκλειστική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς που προαναφέρθηκαν και μόνον.
  • Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, η ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Δήλωση και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε για τελευταία φορά την 30η Μαΐου 2018.
  • Οι όροι χρήσης, η χρήση του διαδικτυακού τόπου www.ocelotos καθώς και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που διεκπεραιώνονται το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς προκύψει είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Online 163 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456