Μοιραστείτε τις συνταγές σας

βιβλιο μαγειρικης

 

Αν έχετε ταλέντο στη μαγειρική, θα πρέπει ίσως να σκεφτείτε την ιδέα της έκδοσης ενός βιβλίου με τις συνταγές σας.

Έτσι, θα μοιραστείτε τις γνώσεις σας με την οικογένεια, τους φίλους  και τους συναδέλφους  σας, αλλά και με όλον τον κόσμο, αν θελήσετε να κυκλοφορήσει και στο εμπόριο.Χάνονται οι συνταγές της οικογένειας, της γιαγιάς, της μητέρας ή ακόμα και παλαιότερων γενιών, μέσα στο πέρασμα του χρόνου; Διαφυλάξτε τις οικογενειακές παραδοσιακές συνταγές, με ένα βιβλίο που θα εκδώσετε σήμερα και που θα γίνει οικογενειακό κειμήλιο για τις επόμενες γενιές.


Θέλετε να διασώσετε τη παραδοσιακή Μεσογειακή διατροφή; Μπορείτε να συγκεντρώσετε τις τοπικές, παραδοσιακές συνταγές και να τις εκδώσετε, είτε ως ιδιώτης είτε ως τοπικός πολιτιστικός σύλλογος, συνεισφέροντας έτσι στην τοπική παράδοση αλλά και στα οικονομικά του συλλόγου σας.


Αν είστε επαγγελματίας σεφ, μπορείτε να εκδώσετε τις συνταγές σας  σε μία πολυτελή έκδοση που θα επισφραγίσει τη δουλειά σας και θα την κάνει γνωστή τόσο σε άλλους επαγγελματίες, όσο και στο ευρύ κοινό.

Μπορείτε να εκδώσετε το δικό σας βιβλίο μαγειρικής  σε διάφορες μορφές, ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα σε απλή ή  πολυτελή έκδοση.

 

Ζητήστε μας προσφορά

ΟΝΟΜΑ*
Τηλέφωνο:*
E-mail:*
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:*
ΔΙΑΣΤΑΣΗ:*
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ (δείτε υπολογισμό σελίδων στην αρχή της φόρμας)*
Ο αριθμός των σελίδων περιλαμβάνει την εικονογράφηση;
Πόσες λέξεις είναι το αρχείο σας;
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ*
ΧΑΡΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕΛ.
ΕΞΩΦΥΛΛΟ*
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ*
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Επιθυμώ να λάβω προσχέδιο συμφωνητικού
Ενημερώθηκα για τον Οσελότο από:*
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Word Verification:

Online 113 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456