Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας απαντήσουμε με γραπτή προσφορά, που θα περιλαμβάνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βιβλίου (σελίδες, χαρτί, εξώφυλλο, τεμάχια κ.λπ.), το τελικό κόστος καθώς και τα βασικά σημεία διανομής. Επίσης θα λάβετε συνημμένο το Σχέδιο Σύμβασης του Οσελότου, ώστε να μελετήσετε όλες τις λεπτομέρειες στην ησυχία του σπιτιού σας. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο στόχος στις εκδόσεις Οσελότος δεν είναι να έχουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αλλά να μπορούμε να προσφέρουμε στους συγγραφείς τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-κόστους. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, προσπαθούμε να διευκολύνουμε τους συγγραφείς που μας εμπιστεύονται όχι μόνο στον τρόπο πληρωμής αλλά και στην στήριξη της προώθησης του βιβλίου τους μετά την έκδοση.

Αν προτιμάτε την προσωπική επικοινωνία, επισκεφθείτε τα κεντρικά γραφεία του Οσελότου στην Αθήνα, ή το βιβλιοπωλείο του Οσελότου, στα Ιωάννινα.

 

Πατήστε στο παρακάτω link για να συμπληρώσετε τη

ΦΟΡΜΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ

και να μεταφερθείτε στο νέο site του Οσελότου

www.ocelotos.eu 

για καλύτερη εμπειρία.

Online 131 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456