Έκδοση βιβλίου

Εικονογράφηση

 

 

Οι εικονογράφοι μας μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας και με την εμπειρία τους να σας καθοδηγήσουν ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ωστόσο για την έκδοση του βιβλίου σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η εικονογράφηση που έχετε κάνει εσείς ή κάποιος δικός σας συνεργάτης. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε άμεση επικοινωνία με τον εικονογράφο, ώστε να εξασφαληστεί ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σχεδίων είναι σωστά.

Επειδή το ύφος της εικονογράφησης που αρέσει στον κάθε συγγραφέα είναι διαφορετικό, συνεργαζόμαστε με αρκετούς εικονογράφους.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις πρώτες σελίδες όλων των παιδικών παραμυθιών που έχουμε εκδώσει αν επισκεφθείτε τα βιβλία της παιδικής λογοτεχνίας στο site μας Παιδική Λογοτεχνία

 

Online 116 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456