Έκδοση βιβλίου

Πόσο κοστίζει_με φορμα κοστολόγισης

Ο υπολογισμός για την έκδοση βιβλίου περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους και δεν είναι πολύ εύκολος για κάποιον που δε γνωρίζει τις διαδικασίες και τις μικρές λεπτομέρειες.

Για την παραγωγή του βιβλίου θα πρέπει να συνεργαστεί ο εκδοτικός οίκος με αρκετούς επαγγελματίες (τυπογράφους, βιβλιοδέτες κ.λπ.). Προκειμένου να έχουμε λοιπόν ένα ολοκληρωμένο κοστολόγιο, πρέπει να γίνει η σχετική μελέτη που θα βασίζεται σε συγκεκριμένα στοιχεία. Αν θέλετε, συμπληρώστε τη Φόρμα Κοστολογίου ή απλώς μελετήστε την. Με αυτόν τον τρόπο, όταν επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας θα έχετε μια εικόνα για τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, ώστε να υπολογισθεί το κόστος του βιβλίου σας.

Online 498 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456