Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Κελεπούρης Γιάννης

 

Ο Γιάννης Κελεπούρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Έμαθε μπάνιο στον Πόρο Τροιζηνίας και πήγε φαντάρος στη Λήμνο, δηλαδή στα αγαπημένα λημέρια του Ύπνου.
Αν δεν είχε πτυχίο μηχανικού βιοϊατρικής τεχνολογίας, δε θα είχε γράψει αυτό το βιβλίο και αν ήξερε ότι του αρέσει να γράφει, δε θα σπούδαζε ποτέ για μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας.
Κατά τη διάρκεια της συγγραφής αυτού του βιβλίου έγινε φίλος με το Μουστάκια, έκανε γιο-γιο μια αράχνη και έμαθε την ύπαρξη μιας αληθινής μυστικής πύλης για τον Κάτω Κόσμο.
Οι «Ονειρευτές» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

blogger1

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Online 234 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456