Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Μακρυγιάννη Μιμίκα

makrigianni

 

 

Η Μιμίκα Μακρυγιάννη γεννήθηκε στη Νέα Τύρινθα κοντά στο ιστορικό Ναύπλιο. Από ηλικίας 7 ετών ζει στην Αθήνα. Στο χώρο της ελληνικής πεζογραφίας μπήκε με το εφηβικό μυθιστόρημα «Ενα Γράμμα για Σένα, Μητέρα» που βραβεύθηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά με αθλοθέτη τον εκδοτικό οίκο Εστία. Ακολούθησε το δεύτερο μυθιστόρημα «Μίρκα» από τις εκδόσεις Δελφίνι.
Το τρίτο της βιβλίο, το αυτοβιογραφικό «Ταξίδι της Σιωπής» εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Αστάρτη και μεταφράσθηκε στα ρωσικά από τον εκδοτικό οίκο Alithea της Αγίας Πετρούπολις για να κυκλοφορήσει στη Ρωσία, έχοντας ήδη εξαντλήσει τα πρώτα του 11.000 αντίτυπα. Το επόμενο βιβλίο της «Σ’ Αγαπώ Παππού, Τώρα Ξέρεις Πόσο» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Επτάλοφος”.
Ακολουθεί η ανά χείρας μυθοπλασία «Είναι, Γιατί Φοβάσαι τον Κεραυνό» από τις εκδόσεις Οσελότος.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 112 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456