Αναζήτηση βιβλίων

Μαυρογιώργος Γιώργος

 

mavrogiorgos

Ο Γιώργος Μαυρογιώργος γεννήθηκε στο Βοτονόσι-Μετσόβου το 1944. Φοίτησε στο Ιεροδιδασκαλείο Βελλάς (1964). Το 1964, έτος ίδρυσης της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων ήταν πρωτοετής φοιτητής. Από το 1964 μέχρι το 2010, για 46 χρόνια, ήταν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με τις ιδιότητες του φοιτητή, βοηθού, επιμελητή, λέκτορα και τις άλλες βαθμίδες, μέχρι τη βαθμίδα του Καθηγητή (1992). Το διάστημα 1978-1980 έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σκωτία. Εκτός από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, δίδαξε στο ΕΚΠΑ (Παιδαγωγικά Τμήματα), τη ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ, το ΕΑΠ και το Τμήμα ΕΠΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου (2011). Του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του ομότιμου καθηγητή και δεν ξέρει τι να τον κάνει! Υπήρξε άμισθος αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου (2008-2013). Υπήρξε για πολλά χρόνια τακτικός συνεργάτης του Περιοδικού «Σύγχρονη Εκπαίδευση». Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην «Πολιτική Kοινωνιολογία της Εκπαίδευσης» (Εκπαιδευτική Πολιτική,  Εκπαίδευση και Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών, Αξιολόγηση, ΤΠΕ και Εκπαίδευση, κ. α.).
Έχει δημοσιεύσει τα βιβλία: Εκπαιδευτικοί και Διδασκαλία, Σύγχρονη Εκπαίδευση.  Εκπαιδευτικοί και Αξιολόγηση, Σύγχρονη Εκπαίδευση. Εκπαιδευτική Πολιτική και Στρατηγικές Νομιμοποίησης, Τυπογραφείο Πανεπιστημίου Iωαννίνων. Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών και Επιμορφωτική Πολιτική, Τυπογραφείο Πανεπιστημίου Iωαννίνων. Τα παραπάνω έχουν εξαντληθεί. Διαδικασίες αξιολόγησης και πιστοποίησης των   υποψηφίων εκπαιδευτών/τριών ΣΕΚ, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Σε συνεργασία με άλλους, Kριτική Παιδαγωγική και Eκπαιδευτική Πράξη, Gutenberg. Modalities of Administration of Schools with one-Teacher and Multigrade Classes in Greece, Case Study (Unesco), Ioannina.  Σε συνεργασία με άλλους, Methods of Running One-Teacher Schools and Multi-Grade Classes in Greece: A Case Study (Unesco), Ioannina. Έχει δημοσιεύσει πάρα πολλά άρθρα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 580 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456