Αναζήτηση βιβλίων

Νικολάου Σοφία

nikolaou sofiaNEW

Η Σοφία Νικολάου είναι πτυχιούχος του τµήµατος γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Α.Π.Θ. Έχει εργασθεί στην πρωτοβάθµια και δευτεροβάθµια εκπαίδευση. Παράλληλα έχει πραγµατοποιήσει σπουδές ως Τεχνικός Διακόσµησης στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια πέτυχε την εισαγωγή της στο τµήµα της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Αυτή την εποχή κάνει µεταπτυχιακές σπουδές στο τµήµα ανθρωπιστικών σπουδών του Ε.Α.Π.

facebook1Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 337 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456