Αναζήτηση βιβλίων

Στεργίου Αθανάσιος

 

 

stergiouΟ Αθανάσιος Στεργίου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλη του 1979. Κατάγεται από την Φθιώτιδα, την Σύρο και την Μικρά Ασία. Άρχισε να γράφει από τη νεανική του ηλικία. Σπούδασε στην Αγγλία, εργάστηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό σε Διοικητικές θέσεις και πλέον ασχολείται με την Συμβουλευτική εταιρειών αλλά και του στενού του κύκλου. Λάτρης των ανθρώπινων σχέσων αλλά και φιλοσοφικών ζητημάτων εσωτερισμού και ψυχολογίας, αποφάσισε στα 36 του να μοιραστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό πτυχές προσωπικότητας φαντασίας και ζωής, με σκοπό την εσωτερική κάθαρση αλλά και κοινωνία μερικών κρυμμένων κλειδιών πίσω από τις γραμμές των νοημάτων. Αυτό είναι το πρώτο του έργο που εκδίδεται, προσκαλόντας τον συνταξιδευτή σε ένα ταξίδι τόσο γνώριμα άγνωστο, προσδίδοντας μία ρωγμή φωτός στην γκρίζα καθημερινότητα της εποχής.

emailfacebook1

Online 300 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456