Αναζήτηση βιβλίων

Μωραϊτίνης Γιώργος

 

 

moraitinisΓεννημένος στην Αθήνα το 1943. Πανεπιστημιακές σπουδές στις Πολιτικές, Κοινωνικές και Οικονομικές Επιστήμες. Επιστημονικές γνώσεις στην Επικοινωνία και την Ψυχολογία. Στη δημοσιογραφία κάλυψε πολλά ρεπορτάζ, ανέλαβε αποστολές εντός και εκτός Ελλάδος, διετέλεσε επιτελικό στέλεχος εφημερίδων και Μ.Μ.Ε. και «κράτησε» αρθρογραφικές στήλες. Στην επικοινωνία υπήρξε στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων σε μεγάλες οικονομικές μονάδες και οργανισμούς. Ίδρυσε επίσης και διηύθυνε επί μία 12ετία το Διεθνές Κέντρο Διαφημίσεων και Δημοσίων Σχέσεων «Publicity Express». Πολυετής θητεία στον συνδικαλιστικό χώρο της ΕΣΗΕΑ σε διάφορα όργανα της Ενώσεως και διετέλεσε Γεν. Γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος του Σωματείου. Υπήρξε επίσης συνεκδότης και επιμελητής των ΑΠΑΝΤΩΝ του Τίμου Μωραϊτίνη. Έχει ταξιδέψει ιδιωτικά σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Αμερικής, Ασίας και Αφρικής και παρέμεινε σε πολλές από αυτές για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Έχει τρεις γιούς.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιβλία του ιδίου

Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ, Σάτιρα, 1992

ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΑΜΑ, Αρθρογραφία – Ντοκουμέντο 1995

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, Αντιπολεμικό – Ερωτικό παραμύθι για μεγάλους (Συλλεκτική έκδοση), 1999

ΛΕΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ, Σατιρικά δοκίμια – Αφηγήματα, 2009

Online 602 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456