Αναζήτηση βιβλίων

Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα

 

koutroubanouΗ Σεβαστιάνα Κουτρουμπάνου γεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε Ψυχολογία στο Α.Π.Θ. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο εκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπεία και εμψύχωση ομάδων σύμφωνα με την Μη Κατευθυντική-Παρεμβατική μέθοδο και έπειτα στην Κρανιο-ιερή θεραπεία. Δουλεύοντας αρκετά χρόνια και τις δύο θεραπευτικές μεθόδους, δημιούργησε μια νέα μέθοδο σωματικής ψυχοθεραπείας, που λέγεται σωματική θεραπεία μη κατευθυντικής προσέγγισης (N.D.S.E.R.). Η βασική αρχή της μεθόδου είναι ότι ο άνθρωπος είναι αδιαίρετο ψυχοσωματικό σύνολο και δεν μπορείς να θεραπεύσεις τίποτα αν δεν μπορείς να τον πλησιάσεις σαν τέτοιο.
Η Σεβαστιάνα Κουτρουμπάνου εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια, σωματική θεραπεύτρια και κρανίοθεραπεύτρια από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους επαγγελματίες υγείας και θεραπευτές πάνω στην μέθοδο που έχει δημιουργήσει η ίδια.
Το βιβλίο αυτό είναι το αποτέλεσμα πολύχρονης μελέτης της εξέλιξης των ανθρώπων μέσα από τη μέθοδο αυτή.

Online 337 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456