Αναζήτηση βιβλίων

Μανούσου Αγγελική

manousou

Μεγάλες κουβέντες λέμε όταν είμαστε μικρά παιδιά. Τη θυμάμαι ακόμη εκείνη την ημέρα που πεισματικά δήλωσα ότι όταν ξεμπερδέψω με το σχολείο, δεν θα επιστρέψω!
Η δίψα, όμως, για μάθηση και πολύ περισσότερο η επιθυμία μου να μετριάσω το «μαρτύριο» των νηπίων που θα είχαν την ίδια στάση μ’ εμένα κατά την είσοδό τους στο σχολείο, με οδήγησαν στο Πανεπιστήμιο.
Φοίτησα, λοιπόν, στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και επέστρεψα στον τόπο καταγωγής μου, τη Λάρισα, ως νηπιαγωγός πια, που θέλει αυτά τα μάτια που την κοιτούν εναγωνίως να τα κάνει δικά της. Πολύτιμος αρωγός μου σ’ αυτό το έργο, τα παραμύθια, που έχουν τη μαγική ικανότητα να σε μεταφέρουν σε τόπους φανταστικούς, αλλά και να ανοίγουν διάπλατα τα μάτια των μικρών παιδιών που διψούν για μυθοπλασία.

facebook1emailblogger1

Online 612 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456