Δαμίγου Κέλλυ

 

damigouΗ Κέλλυ Δαμίγου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε αρχικά βρεφονηπιαγωγός και κατόπιν συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στον Ανθρώπινο Παράγοντα. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως βρεφονηπιαγωγός και αργότερα για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Ιπταμένη Συνοδός στην Ο.Α., και έτσι επισκέφτηκε διάφορους προορισμούς, όμως η βαθιά προσωπική πνευματική αναζήτηση ήταν πάντα το αγαπημένο της ταξίδι. Η πορεία της ζωής της την ωθούσε πάντα στο να απαντήσει βαθύτερα ερωτήματα για τον εαυτό της και για τον άνθρωπο. Το 2015 παραιτήθηκε από το δημόσιο, την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφάλεια Πτήσεων, για να εκπληρώσει τη βαθύτερη λατρεία και αγάπη της καρδιάς της:  Υλοποίησε την κοινότητα Love-Truth-Life angelic healings.  Μέσα από τον χώρο αυτό, ανοίγει τον άνθρωπο στην άνευ όρων συμπαντική αγάπη και αλήθεια εαυτού, μέσα από την πιο κατάλληλη γι´ αυτόν αγγελική ενέργεια.
Το ταξίδι της Φλόγας στη Γη είναι το πρώτο της βιβλίο, ένα απλό μυθιστόρημα φαντασίας, μέσω όμως του οποίου μας επανασυνδέει με τις βαθύτερες ανθρώπινες αξίες και ουσίες του ανθρώπου.

 

Online 178 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108,  +30 6937047359 (&Viber)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456