Σκαμνάκης Γεώργιος (Ιννοκέντιος Σενέκας)

skamnakis

Ο λογοτέχνης Γιώργος Σκαμνάκης πορεύτηκε τους δρόμους της ζωής με ενσωματώσεις στόχων και σκοπών που διαλύουν κάθε είδος συμβιβασμού. Αντιμέτωπος με την πολιτική παράνοια του τόπου υπηρέτησε την πολυδιάστατη δύναμη της μοναξιάς έχοντας σφοδρά εμπόδια από την παράκρουση διαφόρων εξουσιών. Ο κοινωνικός αυτοδιαχειριστικός τρόπος συμπεριφοράς έθεσε εν κινδύνω την ασίγαστη δύναμη ανατροπής του κοινού νου, όταν η Λερναία Ύδρα των κακοποιών της ιστορίας και η συμπτωματική φιλολογία της φύσης που έβλαπτε την υγεία του, συγκλόνισε τα έγκατα των πνευματικών αποστολών προς την ΘΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΓΩΝ ΕΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ.
Η κοινωνική αδιαφορία των λίγων συνέτεινε στους αντίρροπους τρόπους επαναστατικής λογοδρομής ατενίζοντας την πορεία εκτός φαύλου κύκλου δόξας και χρήματος.
Σ’ αυτό, το ανάμεικτων συναισθημάτων, δούλεμα ψυχής δεν θα ανακαλύψουν συνονθυλεύματα ντροπής αλλά κήτη και κοίτες πραγματικής κάθαρσης των φαινομένων.
Από αυτό το μετερίζι εκφράζω σεβασμό στον άνθρωπο με την καθαρή καρδιά που αύξησε τις ελπίδες έκδοσης των αισθητικά πληγωμένων περιοχών.

facebook1emailblogger1

Online 151 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108,  +30 6937047359 (&Viber)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456