Αναζήτηση βιβλίων

Κόκκινος Γιώργος

kokkinos giorgos

Γεννήθηκα στην Αθήνα από μεσοαστική οικογένεια. Σπούδασα στις ΗΠΑ και στην Αθήνα και είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Π.Ο.Ε. της Νομικής σχολής Αθηνών.
Ασχολήθηκα επαγγελματικά στον τραπεζικό και εν γένει οικονομικό τομέα. Τέλειωσα την επαγγελματική μου καριέρα σαν διοργανωτής και εισηγητής σεμιναρίων για τραπεζοοικονομικά και ναυτιλιακά θέματα.
Εκτός των ποιημάτων που γράφω επί δεκαετίες, έγραψα και εξέδωσα ένα έμμετρο θεατρικό έργο με τίτλο «Ατλαντίς, η Χώρα της Μοίρας», το οποίο απέσπασε Α΄ έπαινο σε διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών το 1998. Επίσης έγραψα στίχους 12 τραγουδιών, τα οποία μελοποίησε και τραγούδησε η κα. Μαρία Μαντά (ακυκλοφόρητα).
Τον Απρίλιο του 2017 ανέβασα στο You Tube μια παρουσίαση μου με απαγγελία ποιημάτων μου (για να το δείτε, πληκτρολογήστε γιώργος κόκκινος απαγγελία ποιημάτων).

facebook1emailblogger1

Online 477 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456