Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Θεοδωροπούλου Κονδυλία

theodoropoulou

Η Κονδυλία Θεοδωροπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα τέλη της δεκαετίας του ’80. Σπούδασε συντήρηση έργων τέχνης στην Πάτρα. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα πάνω στο θέατρο από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Νίκο Κατή και μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήριο του ζωγράφου Στάθη Ανδρουτσάκη. Στην συνέχεια, παρακολούθησε την τέχνη της αφήγησης παραμυθιών από τον Γιώργο Ευγενικό, την Σύλβια Βενιζελέα και την Μάνια Μαράτου στο Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών και με τον Στέλιο Πελασγό στο εργαστήρι Μαιρηβή. Ακόμη, διδάχτηκε μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού από τον Λάκη Κουρετζή και την Αφροδίτη Παρζακόνη. Από το 2010 αφηγείται λαϊκά παραμύθια και παραμύθια που έχει γράψει η ίδια σε πολιτιστικούς χώρους της Πάτρας και σε κοινωφελή ιδρύματα της Πάτρας. Από το 2013 έως το 2016, έλαβε μέρος σε Φεστιβάλ αφήγησης παιδικού βιβλίου, που διοργανώνεται στον χώρο της Αχαΐας Κλάους στην Πάτρα, καθώς και στο αντίστοιχο ετήσιο Φεστιβάλ «Τα παραμύθια της Νερομάνας», που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Πολύεδρο στην Κρήνη Πατρών. Το 2016 έλαβε μέρος στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού στο θέατρο Παραμυθίας, με τα έργα της «Ένα Αστέρι πέφτει» και «Αγάπης Φως», με το οποίο βραβεύτηκε ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας. Με την βράβευσή της, έδωσε τον τίτλο στον 2ο κύκλο του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραμυθιού με το καινούριο παραμύθι της «Η Αγάπη ενώνει»!

 

facebook1emailblogger1

Online 124 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456