Αναζήτηση βιβλίων

Τσαχουρίδη Ειρήνη

tsaxouridi

Η Ειρήνη Τσαχουρίδη είναι Διδάκτωρ Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ επίσης εκπόνησε το διδακτορικό της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έρευνές της έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους και έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια.
Πέραν της ακαδημαϊκής έρευνας, συγγραφής και διδασκαλίας, ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών και ιστοριών φαντασίας, καθώς και με την αφήγηση παραμυθιών. Τα τελευταία επίσης χρόνια γράφει άρθρα αυτοβελτίωσης σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs. Οι «Ιστορίες από ένα μαγικό βασίλειο» είναι η πρώτη συλλογή παραμυθιών που εκδίδει. Κάθε μία από τις ιστορίες που εκτυλίσσονται σε αυτό το μαγικό βασίλειο κρύβει ένα δικό της μήνυμα και δίδαγμα!

 

facebook1emailblogger1

Online 294 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456