Αναζήτηση βιβλίων

Σαπλαμίδης Γιώργος

saplamidis

Ο Γιώργος Σαπλαμίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Μεγάλωσε στην Άνω Νέα Σμύρνη, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με ειδίκευση στις εμπορικές επιστήμες. Ασχολήθηκε, αρχικά, με λογιστικές εργασίες στον ιδιωτικό τομέα. Το 1979 διορίστηκε, κατόπιν διαγωνισμού, υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών.
Υπηρέτησε στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Επίσης, υπηρέτησε σε διάφορες Δ.Ο.Υ. της Αθήνας και της επαρχίας, στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών και στο Σ.Δ.Ο.Ε., από όπου αφυπηρέτησε το 2011. Σήμερα εξακολουθεί να παραμένει επίτιμος συνεργάτης του περιοδικού ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.
Ασχολήθηκε με τη συγγραφή, εκτός των συγγραφικών υποχρεώσεων εντός του επαγγελματικού του τομέα, και με το ανά χείρας βιβλίο.
Επίσης, συνέγραψε πολλές επιμέρους αναλύσεις και μελέτες επί ιστορικών, κοινωνικών, λαογραφικών και ηθογραφικών θεμάτων, που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε επαρχιακή εφημερίδα του Νομού Φωκίδας, από όπου είναι και η απώτερη καταγωγή του.

 

facebook1emailblogger1

Online 568 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456