Αναζήτηση βιβλίων

Βακαλόπουλος Χάρης

vakalopoulos

Ο Χάρης Βακαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι κάτοικος Γιαννιτσών.
Μετά από μια ημιτελή φοιτητική προσπάθεια, στράφηκε στη ζωγραφική (τον απορρόφησε απόλυτα, με εκθέσεις στο εσωτερικό και μια ομαδική εικαστικών από τη Μεσόγειο στη Νέα Υόρκη) για περισσότερο από μια δεκαετία, χωρίς να την έχει εγκαταλείψει ποτέ, ολοκληρωτικά. Ακολούθησε ένα διάστημα αναζήτησης, μέχρι να συνειδητοποιήσει την ανάγκη του να εκφραστεί με γραπτές έννοιες. Από την εικαστική του ακόμη περίοδο, δημοσίευε κείμενα για τη διαλεκτική σχέση, τέχνης και κοινωνικού (οικονομικοπολιτικού) περιβάλλοντος.
Οι Νοητικές Υπερχορδές είναι η δεύτερη συγγραφική του προσπάθεια της οποίας έχει προηγηθεί το Δοκιμιακό Ημερολόγιο, εκδ. Bookstars 2015.

 

facebook1emailblogger1

Online 574 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456