Αναζήτηση βιβλίων

Παπαχριστόπουλος Αλέξανδρος

papaxristopoulos

Ο Αλέξανδρος Παπαχριστόπουλος είναι πτυχιούχος του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βερολίνο, παρακολούθησε μαθήματα στο Τμήμα Επιστημών Επικοινωνίας, στη Σχολή Θεατρολογίας και στη Σχολή Γερμανικής Φιλολογίας και Δημοσιογραφίας. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, μέσω του Προγράμματος Media παρακολούθησε τους κύκλους μαθημάτων European Master in Multimedia and Audiovisual Business Administration και Ζητήματα Διοικητικής και Νομικής Οργάνωσης Εταιρειών Παραγωγής Οπτικοακουστικών Εφαρμογών.

Από το 1998 ως το 2003 συνεργάστηκε με τις εταιρείες παραγωγής ταινιών Kino, Cinegram και Le Spot για τον σχεδιασμό λογισμικού παρακολούθησης κόστους έργου και επιμελήθηκε εκδηλώσεις της εταιρείας Goody’s στην αίθουσα τέχνης Flocart.

Το 2003 ίδρυσε την ατομική εταιρεία παραγωγής iPark και, έως σήμερα, σε συνεργασία με πανεπιστήμια, γκαλερί, μουσεία και σχολεία, σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού μήκους, τηλεοπτικές εκπομπές, πορτρέτα καλλιτεχνών, βίντεο εγκατάστασης, εκπαιδευτικά και εταιρικά βίντεο.

Από το 2008 ως το 2016 συνεργάστηκε με το Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και με το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας για την υλοποίηση διαφόρων έργων (The Young Video Museums Partnership, Youth Docs, κ.ά.).

Είναι μέλος της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Αθήνας και παράλληλα ασχολείται με τη δημιουργία και την επιμέλεια επαγγελματικών και προσωπικών ιστοσελίδων.

Η Μεγάλη Απόσταση είναι το πρώτο του βιβλίο.

 

facebook1emailblogger1

Online 308 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456