Αναζήτηση βιβλίων και συγγραφέων

Βασιλόπουλος Χρήστος

vasilopoulosΟ Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε στην Κοζάνη τον Οκτώβριο του 1988. Η συλλογή των ποιημάτων του «Εκεί που κοιμούνται τα άστρα» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει. Μέσα από τα ποιήματα της συλλογής αυτής, θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, αλλά και στον κόσμο της πραγματικότητας, της ευχάριστης αλλά και της δυσάρεστης. Θα αναρωτηθούμε και θα ψάξουμε για όλα εκείνα που χάθηκαν και μας περιμένουν να τα βρούμε κάπου εκεί έξω, εκεί που κοιμούνται τα άστρα.

Έντονη επιρροή στην ποίησή του έχει ασκήσει ο Φιλανδός ποιητής Tuomas Holopainen ιδρυτής του συγκροτήματος  "Nightwish" καθώς και ο συγγραφέας και δημιουργός της Μέσης Γης  J.R.R Tolkien. Επίσης βαθιά έχει επιρεασθεί και από την πίστη του στον Χριστιανισμό.

 http://astra-poem.blogspot.com/

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Online 189 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456