Αναζήτηση βιβλίων

Miller Irini

miller

Η Ειρήνη Μίλλερ είναι Ελληνίδα ερευνήτρια του νου, με πνευματιστικές ανησυχίες, συμβουλευτική ψυχολόγος με μεταπτυχιακό από το York University Alabama State, και με τρομερή ευαισθησία και γνώση στην ανθρώπινη δύναμη για την επίτευξη της Ευτυχίας.
Παθιασμένη θαυμάστρια και εμπειρική οδηγήτρια στο Μονοπάτι της Ευτυχίας έχει θέσει στόχο και σκοπό ζωής να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερους ανθρώπους στην Απόλαυση της Ευτυχίας
Μέσα από τα βιβλία της προσπαθεί να αποδώσει όσο πιο πειστικά γίνεται, και πάντοτε με επιχειρήματα και αναφορές σε αληθινές ιστορίες από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αυτά που ξέρει ότι μπορούν να σώσουν και να προσφέρουν την Ευτυχία στους ανθρώπους.
Το έργο της επικεντρώνεται στο Μυστήριο πλάσμα που λέγεται Γυναίκα και στις Δυνάμεις που κατέχει με σκοπό να τη βοηθήσει να ξαναβρεί τη Φύση της και την Απόλυτη Ευτυχία που της Αξίζει. Πιστεύει ότι η Ευτυχία, η Ευτυχισμένη Σχέση, η Ευτυχισμένη Οικογένεια, επιτυγχάνεται μόνο αξιοποιώντας τα Χαρίσματα που διαθέτουν οι Γυναίκες από τον γενετικό τους κώδικα και γι’ αυτό έχει επικεντρώσει την έρευνα και τα γραπτά της στον συγκεκριμένο τομέα.
Αυτήν την εποχή κατοικεί με τον σύζυγό της στην Αίγυπτο συνεχίζοντας τις συνεδρίες και γράφοντας το νέο βιβλίο της με θέμα και πάλι τις σχέσεις, μέσα από μια άλλη οπτική.

facebook1emailblogger1

Online 298 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456