Αναζήτηση βιβλίων

Δόγκας Δημοσθένης Δ.

dogas

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας είναι γέννημα θρέμμα «Βουλιώτης». Γεννήθηκε το 1978 και κατοικεί στη Βούλα.
Είναι εγγονός του εξέχοντος νομικού και δικαστή Γεωργίου Κ. Δόγκα και γιος του Δημοσθένη Γ. Δόγκα, δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω.
Αποφοίτησε το 1996 από το 1ο Λύκειο Βούλας και έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά και Ναυτικό Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Greenwich και Hunddersfield της Μ. Βρετανίας.
Έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με τα Xρηματοoικονομικά, τον Aγροτουρισμό, αλλά και ενεργά ως πολίτης και δημότης με τα κοινά, όντας Πολιτευτής της Περιφέρειας Αττικής και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ως Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης.
Η εθελοντική προσφορά είναι η «δεύτερη» φύση του. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον εθελοντισμό το 1984 ως ενεργός εθελοντής-πρόσκοπος στο 2ο Σύστημα Ν/Π Γλυφάδας και παραμένει ενεργός έως σήμερα.
Έχει συμμετάσχει ομαδικά σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς και ασχολείται με τη φωτογραφία, την ιστιοπλοΐα και τη διάσωση ελληνικών σκαφών ως μέλος του Συλλόγου «Πρωτέας» Χαλκίδας, επίσημου εκπροσώπου της «Ύπατης Αρμοστείας» για τη Διάσωση των Παραδοσιακών Σκαφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Εuropean Μaritime Ηerritage (Ε.Μ.Η.).
Με την ποίηση ασχολείται από τα εφηβικά του χρόνια εμπνεόμενος από τη φύση, τα ταξίδια, τον εθελοντισμό και τις ανθρώπινες σχέσεις.

 


facebook1emailblogger1

Online 286 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook1 twitter

pinit

google reviews site

ΑΘΗΝΑ (κεντρικό) +30 210 6431108

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (βιβλιοπωλείο) Τηλ. +30 2651 306456